
Cem Yılmaz’dan yeni Tweet
Twitter’da 5 milyonu aşan takipçisi bulunan ve her attığı tweet olay olan Cem Yılmaz’ın son tweeti “Benim gündemim Kemal” oldu
Bir süre önce Russel Crowe’un davetiyle ‘The Water Diviner’ filminin kostüm provaları için Avustralya’ya giden Cem Yılmaz oğluna özlemini dile getirirken , “gündemle ilgili tweet at Cem” diye kendisini eleştiren takipçilerine , “attım az evvel! Kemal oğlum seni çok özledim! Benim gündemim bu, kusura bakma Excalibur… Döndüm döndüm telaş yapmayın” notunu yazdı.
5 milyon takipçi sayısıyla Twitter’da en fazla takipçisi olan Türk ünvanını koruyan komedyen, daha sonra genellikle yaptığı gibi attığı tweetleri sildi. Yılmaz “gördüğünüz gibi aynı sizin gibi tweet yazabiliyorum ama silerim, tarzım bu” dedi.
Cem Yılmaz, Russell Crowe’un Türkiye’de çekeceği ‘The Water Diviner’ filminde yer alan üç Türk subayından birini canlandıracak. Yılmaz, önümüzdeki günlerde film için at binme dersleri de alacak.
Çocuklara özel hazırlanan ilk ve tek haber sitesi Yumurtalı Ekmek’i, facebook’ta beğenmeyi twitter ve Instagram'da takip etmeyi unutmayın!