
Fenerbahçe ve Beşiktaş kuraya katılıyor
UEFA’dan gelen cezalara itiraz eden Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan bu kez iyi haber geldi.
Fenerbahçe’nin 2 yıl Avrupa Kupalarında oynamama cezası, kulübün başvurusu üzerine Uluslararası Futbol Mahkemesi (CAS) tarafından karar verilinceye kadar durduruldu. Bu durumda Fenerbahçe yarınki Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme turu kura çekimine katılma hakkı kazandı.
CAS’tan yapılan açıklamada “Fenerbahçe ile ilgili karar 28 Ağustos’tan önce, Beşiktaş ile ilgili karar ise 30 Ağustos’tan önce alınacak” denildi.
Bugün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da bu müjdeyi Fenerbahçeliler’e duyurdu.
Yarınki kurada Fenerbahçe’ye rakip olabilecek takımlar şöyle:
Fenerbahçe, kuraların ardından PAOK (Yunanistan), Salzburg (Avusturya), FC Nordsjælland (Danimarka), Grasshoppers (İsviçre) veya Zulte Waragem (Belçika) takımlarından biriyle eşleşecek.
3. Eleme Turunda ilk maçlar 30-31 Temmuz, rövanş maçları ise 6-7 Ağustos’ta oynanacak.
BEŞİKTAŞ DA KATILIYOR
Fenerbahçe’nin ardından bir diğer sevindirici haber de Beşiktaş’tan geldi. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılıyor.
Müjdeli haberi Beşiktaş Kulübü yöneticisi Melih Sami Esen verdi.
Esen yaptığı açıklamada, “UEFA Avrupa Ligi kura çekimine katılıyoruz” dedi.
Bakalım Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın rakipleri kimler olacak?
BURSASPOR İTİRAZ ETTİ
Öte yandan Fenerbahçe’nin yerine kura çekimine katılmaya hazırlanan Bursaspor, Fenerbahçe’nin kuraya katılacağını açıklamasının ardından itiraz başvurusunda bulundu.
Bakalım bu karışık durum nasıl çözülecek?
Çocuklara özel hazırlanan ilk ve tek haber sitesi Yumurtalı Ekmek’i, facebook’ta beğenmeyi twitter ve Instagram'da takip etmeyi unutmayın!