
Fenerbahçe’ye UEFA’dan izin çıkmadı!
UEFA, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde mücadelesine izin vermedi
Bildiğiniz gibi dün Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi, UEFA’nın Fenerbahçe’ye verdiği 2 yıl Avrupa Kupaları’ndan men cezasını onamıştı.
Bu karara bağlı olarak bugün yeni bir karar daha verildi ve Fenerbahçe, mücadeleye devam ettiği UEFA Avrupa Ligi’nden de çıkarıldı.
Fenerbahçe’nin yerine play-off turunda veda eden takımlardan biri kura ile lige dahil edilecek. Monaco’daki kura çekimi yarın sabah yapılacak.
FENERBAHÇE’DE KONGRE KARARI ALINDI
Öte yandan gelişmeler üzerine bugün toplanan Fenerbahçe yönetimi, olağanüstü genel kurul kararı aldı. İlk toplantı tarihi, 26 Ekim 2013 olarak belirlendi.
Çocuklara özel hazırlanan ilk ve tek haber sitesi Yumurtalı Ekmek’i, facebook’ta beğenmeyi twitter ve Instagram'da takip etmeyi unutmayın!