
H&M’den ‘Geri Dönüşümlü Denim’!
Geri dönüşümü kağıtta, camda, ambalajda duyduk… Ama bu seferki başka… Jean’in geri dönüşümlü olsun ister misin?..
İsveç orijinli hazır giyim devi H&M, son bir yıldır mağazalarında uyguladığı küresel geri dönüşüm kampanyasıyla elde ettiği jeanleri kullanarak, çok özel bir geri dönüşümlü denim koleksiyonu çıkartmaya hazırlanıyor.
H&M, uzun süredir, indirim kuponu karşılığında müşterilerinden giymedikleri denim ürünleri bağış yapmaya davet ediyordu. İşte H&M, o toplanan jeanlerden markanın ilk geri dönüşümlü jean koleksiyonunu üretti.
5 Parça, yani erkekler için 2 jean ve bir ceket, kadınlar için de bir jean ve kolsuz bir ceketten oluşan koleksiyon, Şubat ayından itibaren markanın önemli mağazalarında satışa sunulacak.
Çocuklara özel hazırlanan ilk ve tek haber sitesi Yumurtalı Ekmek’i, facebook’ta beğenmeyi twitter ve Instagram'da takip etmeyi unutmayın!