
İstanbul Modern Sinema ‘Fantastik Türkler’in!
İstanbul Modern Sinema, Türk fantastik sinemasından üç filmlik bir seçki izleyici ile buluşturacak.
İstanbul Modern Sinema‘da yepyeni bir seçki yakında başlıyor. ‘Fantastik Türkler’ başlığıyla gerçekleşecek etkinlikte İstanbul Modern’in bahçesindeki açık hava sinemasında, her akşam farklı bir fantastik Türk filmi gösterilecek.
Seçkinin ilk filmi olan 1971 yapımı ‘Zagor Kara Bela‘nın başrollerinde Levent Çakır, Ece Cansel ve Nevzat Açıkgöz yer alıyor.
İkinci gün ‘Atını Seven Kovboy‘ gösterilecek. Film 1974 yılında, Aram Gülyüz’ün yönetmenliğinde çekildi. Başrollerinde ise Sadri Alışık, Figen Han ve Sami Hazinses yer alıyor.
Seçkinin son günü 1974 yapımı ‘Şeytan‘ izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Cihan Ünal, Canan Perver, Meral Taygun ve Agah Hün’ün olduğu filmin yönetmeni ise Metin Erksan.
Fantastik Türkler Gösterim Programı
Zagor Kara Bela: 11 Temmuz Perşembe 21.30
Atını Seven Kovboy: 12 Temmuz Cuma 21.30
Şeytan: 13 Temmuz Cumartesi 21.30
Çocuklara özel hazırlanan ilk ve tek haber sitesi Yumurtalı Ekmek’i, facebook’ta beğenmeyi twitter ve Instagram'da takip etmeyi unutmayın!